Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
0°C
PON.
14°C
4°C
Oceni objavo

Tečaj za voditelja čolna

KAŠ, Klub ajdovskih študentov in dijakov prireja tečaj za voditelja čolna in sicer 12. in 13. aprila v popoldanskem času.

Tečaj, ki vam pomaga do izpita za voditelja čolna, poteka po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo:  osnove navigacije, osnove motoroznanstva, mednarodna pravila o izogibanju trčenja na morju, osnove meteorologije, mornarska dela in veščine, pomorski predpisi.

Tečaj organizirajo in izvajajo skozi celo leto in sicer v treh predavanjih po štiri šolske ure. V tednu pred izpitom za čoln organiziramo še brezplačno ponavljanje – pripravo na izpit.
Prijave zbiramo preko info@kas.si, prijave pa se dokončno potrdi v sedmih dneh s plačilom 70 oz. 60 € za člane KAŠa.  V ceno je vštet celoten tečaj, priročnik za voditelja čolna, ponavljalno srečanje, dve A3 navtični karti, dodatne vaje v elektronski obliki, dostop do e-učenja. V ceno ni všteta taksa in pristojbina za izpit, ki skupaj znašata 46,14 EUR in se plačata neposredno Upravi za pomorstvo. Predavanja se bodo odvijala v Mladinskem Centru Hiše Mladih Ajdovščina, sam izpit se nato opravlja v Mariboru, Ljubljani ali Kopru.

Oglejte si tudi