Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Božična delavnica v Podnanosu

Zunaj se že svetlikajo lučke in širijo božične pesmi ter po domovih veselo prižigamo praznične svečke. Turistično društvo Podnanos je organiziralo otroško delavnico v petek, 20. decembra 2013, v kateri so lahko ustvarjali in izdelovali različne božične okraske za božično drevo, ki bo krasilo kulturni dom in njihove domove.

Izdelovali so okraske iz različnih materialov. Iz riževega papirja so izdelovali preproste zvezdice, ki so jih okrasili s perlicami. Mlajši otroci so bili najbolj zainteresirani nad izdelovanjem angelčkov. Z velikim navdušenjem so ustvarjali in mešali različne praznične barve ter tako lepšali svoje izdelke. Pri izdelovanju in lepljenju angelčkov smo predšolskim otrokom pomagali ter jih usmerjali, starejši pa so samostojno oblikovali svoje angelčke. Otrokom smo pokazali, kako lahko ustvarjajo in se zabavajo tudi z odpadnim materialom s katerim so izdelali zanimive balončke. Svoj izdelek so okrasili tudi z bleščicami in sladkorjem.

Pri okraševanju božičnega drevesa so najbolj uživali predšolski otroci. Z navdušenjem, igrivostjo in zadovoljstvom so postavljali okraske na božično drevo, ki ga je pripravila Krajevna skupnost Podnanos v predprostoru kulturnega doma. Božično drevo in otroške izdelke na njem bomo lahko občudovali skozi božično-novoletne dni.

Vsi udeleženci otroške delavnice in Turistično društvo Podnanos vam želi, da bi se v vaša srca naselila mir in toplina ter da bi preživeli praznike v prijetni družbi.

Cecilija Vitežnik, foto arhiv TD Podnanos

Oglejte si tudi