Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
1°C
JUTRI
8°C
-2°C
5520

Balinarski klub Nanos Podnanos

BK Nanos Podnanos je tudi v letu 2022 uspešno deloval in predvsem dobro tekmoval. V prvem letu nastopanja v 1. državni ligi je med 12 ekipami zasedel 8. mesto in obstal v ligi, kar je za novinca lep uspeh. Člani Nanosa prav tako uspešno nastopajo v Medobčinski balinarski ligi in se udeležujejo raznih balinarskih turnirjev.

Njihovo delovanje je opazila tudi Balinarska Zveza Slovenije, ki je ob svojem jubileju (70-letnici) BK Nanosu podelila plaketo, dvema članoma, Jožetu Furlanu in Milošu Misleju pa srebrno značko.

Vse to pa nam ne bi uspelo brez igralcev in ostalih članov kluba, pa tudi sponzorjev in donatorjev - Občina Vipava, Kamp Tura, Gostilna na Žagi, Gostilna pod Trančo, Bar Stella, Anima Wine, Šraml d.o.o., Strugarstvo Franetič d.o.o., Kar Impex d.o.o., Megatehnika d.o.o., Kotur Tomaž Batagelj s.p. in Graverstvo Aleksandar Gnjidić s.p.

Posebna zahvala gre Občini Vipava, ki nam je, ob vsakoletni dotaciji, z izgradnjo nove razsvetljave na balinišču v Kampu Tura na Gradišču nad Vipavo omogočila, da lahko še vedno tam treniramo in igramo in se nam ni treba seliti na druga igrišča izven občine.


Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi