Oceni objavo

Napeta tekma za NK Veržej Sparta Slatina!

V napetem obračunu na gostujočem igrišču NK Miklavž so kadeti NK Veržej Sparta Slatina pokazali svojo borbenost in ekipni duh, ko so v dramatični tekmi iztržili točko, ključno za obstanek v 2. SNL kadeti Vzhod. Tekma se je končala z izidom 4:4, pri čemer so gledalci bili priča seriji obratov v rezultatu in izjemnim predstavam obeh ekip.

Ključni trenutki tekme:

  • Začetek tekme je bil obetaven za NK Veržej Sparta Slatina, ko je Filip Petek izenačil rezultat na 1:1 v 36. minuti, po tem, ko je NK Miklavž povedel.
  • Jan Lesjak je dodal še en gol za Veržej v 40. minuti, kar je ekipi dalo prednost 2:1.
  • V drugem polčasu je Luka Horvat prevzel glavno vlogo, ko je z dvema zaporednima goloma v 57. in 74. minuti povečal vodstvo na 4:2.
  • Kljub temu, da je NK Miklavž do konca tekme dosegel dva gola, so naši igralci zadržali neizmerno voljo in se borili do zadnjega žvižga sodnika, kar je rezultiralo v končnem izidu 4:4.


Izjave in vtisi:

Trener NK Veržej Sparta Slatina, Nedeljko Topič, je po tekmi poudaril: “To je bil test karakterja za naše fante in ponosen sem, kako so se odzvali na izzive. Vsaka točka v tej fazi prvenstva je ključna, in ta točka nas ohranja v boju za obstanek v ligi.”


Naprej v sezoni:

S takšno prikazano borbenostjo in odločnostjo so igralci dokazali, da imajo potencial in voljo, da se soočijo z vsemi izzivi, ki jih prinaša tekmovanje. Klub se veseli prihodnjih tekem in nadaljnje podpore svojih navijačev, ki so ključni del uspeha ekipe.

(vir: nkverzej.com)

Oglejte si tudi