Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
10°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

FUZIJA NOVIH SVETOV

Fuzija novih svetov bo zadnji večer Trznfesta že tretjič uspešno prodrla na oder in s seboj pripeljala tri vzhajajoče bende!

KDAJ: petek, 2. 9. 2022, ob 21.00 uri

KJE: parkirišče za Kulturnim domom Trzin / v primeru dežja v dvorani Kulturnega doma

 

Za pijačo bo poskrbela Kafetarna, za zastonj prevoz domov pa Prevozi Sinička. 

 

  1. Echoes 

 

Echoes sestavljajo Gašper Vodlan, Aljaž Božič, Domen Flerin in Dominik Lenart, ki ustvarjajo malo več kot 2 leti v svojem naravnem habitatu MC Kotlovnica. Druženje, znanje in inspiracija izvirajo iz same matere Kotlovnice za katero so presrečni, da lahko tam ustvarjajo. Zvrsti, ki jo igramo segajo od funk, psyhadelic, alt rocka…


2. OK TRAVNIK!

 

Štirje mariborski pubeci. Bojbend nove generacije emotivnega avtohtonega trapa. Fragmenti iz vsakdana, od romantičnih hrepenenj in henganja ob pijači z boysi pa do neizbežne sodobne melanholije in eksistencialnih vprašanj. 


3. Freekind.

freekind. pišeta novo poglavje regionalnega neo-soula, ki opazno štrli iz povprečja in poslušalci zlahka zastrižejo z ušesi. Zasedbo v mednarodni sestavi hrvaške pianistke in vokalistke Sara Ester Gerdelj in slovenske bobnarke Nina Korošak Serčič vodi kreativna filozofija, bodi svoboden, bodi prijazen. Njuna tehtna besedila z močnimi sporočili zaživijo na krilih ritmov in melodij soula, R&B-ja in jazza. 


Dogodek organiziramo skupaj sKulturnim društvom Franca Kotarja in Odborom za mlade Občine Trzin.

Oglejte si tudi