Logo MojaObčina.si

Trzin

DANES
10°C
-1°C
JUTRI
7°C
5°C
Omrežje d.o.o.
Deli
Trgovina

Omrežje d.o.o.

Omrežje d.o.o.
Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

Podjetje Omrežje d.o.o. so mlado podjetje, ki se ukvarjajo z internetno tehnologijo. Sedež imajo v Trzinu.  So ponudniki širokopasovnega interneta, kabelske televizije in IP-telefonije. Omogočajo široko ponudbo televizijskih programov, programsko shemo širijo.

Želijo, da jim uporabniki zaupajo, zato to odzivni, zanesljivi in točni. Trudijo se za stalen razvoj in posodabljanje svojih storitev. Če se pojavijo tehnične težave, so vam na voljo. Trudijo se za zadovoljstvo strank, zato omogočajo uporabnikom prijazne storitve.

Na območju Trzina ponujajo več storitev:

  • IP-telefonija
IP-telefonija omogoča telefonske klice preko računalnikov in interneta. Za prenos se uporablja širokopasovno kabelsko omrežje. Kličete lahko vsa mobilna, stacionarna domača in tuja omrežja.
  • mobilna telefonija
V sklopu mobilne telefonije je na voljo več paketov, ki so namenjeni tako najmanj zahtevnim uporabnikom kot tudi tistim, ki veliko potujejo.
  • optika
Storitve optike so razdeljene v več paketov. Odločite se lahko za kombinacijo storitev, to je televizija, internet in telefonija ali pa naročite samo televizijo ali internet. Na voljo je tudi več televizijskih paketov.

Naročniki si lahko prenesejo aplikacijo Predvajaj.si, ki je na voljo na spletu ali na operacijskih sistemih Android in IOS.  Omogoča elektronski programski vodič in zamik ogleda do 72 ur. 

Za vprašanja, tehnično podporo ali za preverjanje možnosti priklopa so vam na voljo na telefonski številki 01 81 00 210, po elektronski pošti info@omrezje.si ali od ponedeljka do petka v poslovalnici. 

Omrežje d.o.o. Omrežje d.o.o. Omrežje d.o.o. Omrežje d.o.o.