Logo MojaObčina.si

Trzin

DANES
9°C
4°C
JUTRI
13°C
0°C
MARSHA d.o.o. so dobavitelji strojev, opreme in materialov za grafično oblikovanje in vse vrste tiska.
Deli
Trgovina

MARSHA d.o.o.

Število glasov: 0

Predstavitev

Podjetje MARSHA d.o.o. so uveljavljeni dobavitelji strojev, opreme in materialov za grafično oblikovanje in vse vrste tiska. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990, dve leti kasneje so se specializirali na trg tiskarstva. Začeli so prodajati fotopolimerne plošče in barve za tisk samolepilnih etiket. Sčasoma so dobili nove kupce in zastopstva, zato so svojo ponudbo razširili na vse vrste tiska.

Prizadevajo si za zanesljivost, kakovost izdelkov, podpore kupcem in korektnost
  • Imajo dolgoletne izkušnje.
  • Zavezani so k visokim standardom.
  • So odzivni in prilagodljivi.
  • Nudijo tehnično podporo izvajalcem.
  • Njihovi principali so globalni tržni voditelji

V svojem programu imajo različne tiskarske stroje, npr. tiskarske stroje za flekso, UV offset, bakrotisk in digitalni tisk. Hkrati imajo široko paleto pomožnih strojev. To so stroji za pripravo tiska, naprave za razvijanje fotopolimernih plošč, za montažo klišejev, stroji za razrez, previjanje  ali laminacijo, za izdelavo plastičnih vreč, naprave za pranje in čiščenje, sistemi za kontrolo tiska,  naprave za destilacijo ali regeneracijo topil, sežigalnice odpadkov, oprema  za nadzor statike, membranske črpalke in drugo. 

Ponujajo različne materiale za platnice knjig ali dekorativno embalažo, samolepilne folije in papirje za izdelavo etiket, vse vrste tiskarskih barv, lakov in premazov, kemična sredstva, folije za montažo klišejev, folije za toplotni in hladni tisk, tkanine in sredstva za čiščenje, fotopolimerne plošče, ofsetne plošče, tiskarske rokave, tiskarske valje, izsekovalna orodja, orodja za rotacijski sitotisk, strgala, nože, tesnila, raklje, žarnice za sušenje.

Na njihovi spletni strani si lahko ogledate izdelke, materiale in dobavitelje. Ponosni so, da so del izdelkov, ki jih uporabljamo v vsakdajem življenju, npr. na etiketah pijač, čistil, na embalaže živil, v časopisih in revijah, knjigah, plakatih in drugih tiskovinah. 
MARSHA d.o.o. so dobavitelji strojev, opreme in materialov za grafično oblikovanje in vse vrste tiska. V svojem programu imajo različne tiskarske stroje Naročite lahko kakovostne materiale.