Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
13°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Zdravstveni dom Tržič ukinja komunikacijo preko elektronske pošte

Tržič, 23. marec 2023 - Zdravstveni dom (ZD) Tržič vabi svoje paciente k uporabi aplikacije doZdravnika; klasično komunikacijo preko e-pošte bodo nadomestili s komunikacijo preko omenjene aplikacije, ki pomeni hitro in varno komunikacijo z izbranim osebnim zdravnikom in medicinsko sestro.

V ZD Tržič prehajajo na novo, enostavnejšo pot do osebnega zdravnika, dostopna je z le nekaj kliki preko varne
spletne aplikacije doZdravnika. Spletna rešitev omogoča sodobno komunikacijo z ambulanto. V tej aplikaciji lahko pacienti varno in zanesljivo naročijo zdravila, kontrolne napotnice, uredijo bolniški
stalež ali pustijo sporočilo ambulanti. Naročilo oddajo hitro,
enostavno, brez čakanja in brezplačno.

V primeru, da pacienti še niso uporabniki aplikacije doZdravnika, jih vabijo k enostavni registraciji na spletnem naslovu www.dozdravnika.si. Postopek registracije traja le nekaj minut, je preprost in ne zahteva predznanja. Nato opravijo verifikacijo, ki pa jo mora zaradi varnosti osebnih podatkov potrditi ambulanta.

Posebej poudarjajo, da klasične komunikacije preko e-pošte z ambulantami ZD Tržič s 1. majem 2023 ne bo več. Seveda je elektronska komunikacija le dodaten način dostopa, na prvem mestu ostajata fizičen obisk in telefonski klic v ambulanto. Še vedno tudi ostaja možnost naročanja receptov, medic. tehn. pripomočkov na posebni telefonski številki – 030 482 665. Za tiste, ki niso vešči uporabe računalnika in naročilo lahko kakšen dan počaka, je možna tudi pisna komunikacija po običajni pošti.

Edina sprememba je torej zamenjava e-pošte za aplikacijo, ki je uporabniku bolj prijazna in varna, kar se tiče spletne komunikacije.

Oglejte si tudi