Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-2°C
JUTRI
10°C
2°C
Oceni objavo

Začetek prazničnega decembra v Vrtcu Tržič

Mesec december, mesec pozornosti, čarobnosti in obdarovanja, se je tudi v dislociranem oddelku v Kovorju začel praznično. V vrtec smo povabili stare starše in starejše krajane KS Kovor.
Odštevali smo dneve in končno dočakali dan, ko smo skupaj preživeli dopoldan. Zbrali smo se v jutranjem krogu, kjer so otroci in obiskovalci prisluhnili zgodbici o snegu, dedku in vnuku. Zgodbica se je končala z mislijo, da je za vse lepe stvari vredno počakati. In s tem smo se vsi strinjali. Tudi mi smo težko čakali in dočakali naš dan.

V skupnem druženju in ustvarjanju v delavnicah smo vsi uživali in s skupnimi močmi okrasili našo novoletno smrečico in igralnico. Prepevanje ob zvokih harmonike gospoda Jožeta, ki se je prijazno odzval našemu vabilu, praznično okrašene mize, novoletne lučke in topel čaj so dali naši čajanki poseben pečat. Z veseljem smo se tudi zavrteli in zaplesali, ko sta zaigrali kar dve harmoniki – drugo je s seboj imel še eden izmed dedkov.

Prijetno dopoldne se je prehitro bližalo koncu. Skupaj smo zaplesali še ples o Snežaku in se vsi bogatejši za prijetne spomine poslovili.

Hvala vsem, ki so si vzeli čas za nas, starim staršem, ravnateljici Tatjani Blaži, županu mag. Borutu Sajovicu in predsedniku KS Kovor Francu Smoleju.

Skupaj smo poskrbeli za veselje, nasmeh in zadovoljstvo vseh. Naj vam gumbki sreče prinesejo srečo, kot ste jo vi prinesli vsem nam. 

Petra Bodlaj, vzgojiteljica v dislociranem oddelku v Kovorju

Oglejte si tudi