Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

V soboto si boste v Tržiču lahko ogledali muzikal Nune (za)pojejo z mag. art. Alenko Gotar

V soboto, 23. februarja, ob 19. uri v Kulturnem centru Tržič ne zamudite enega izmed trenutno najbolj zanimivih muziklov »Nune (za)pojejo«, ki je koprodukcija Šole petja mag. art. Alenke Gotar, Glasbene šole Logatec in nekaterih članic upokojenskega ženskega pevskega zbora Trzinke.

Muzikal Nune (za)pojejo, ki je slovenska komična glasbena priredba znanega filma, ki bo dodobra nasmejala slehernika, je v Sloveniji velik prodajni hit. Govori o pevki, ki so jo policisti pred mafijo morali skriti v samostan, kjer pa je svoje glasbeno poslanstvo prenesla na nune. Zgodba, polna zabavnih pripetljajev, se skozi igro, petje in ples dotakne vsakega, nasmeji obraze in razvedri srce. Reakcije publike so izjemne, na vsaki predstavi imamo stoječe ovacije, publika se celo vrača predstavo gledat še enkrat.

 

Nune (za)pojejo je slovenska komična glasbena priredba filma, v katero so poleg znanih originalnih zborovskih pesmi iz filma (I will follow him, My God, idr.) vpletli tudi najbolj znane slovenske in svetovne megahite: Ne grem na kolena (Saša Lendero), Hvala za vijolice (Bilbi), Ne gane me (Werner), Iz pekla do raja (Jan Plestenjak), Gospod, težko sem ponižen (Magnifico), You shook me all night long (Ac-Dc), idr. V muziklu nastopajo najboljši varovanci mag. art. Alenke Gotar, ki so že zelo prisotni na glasbenih in gledaliških odrih, so tudi avtorji megahitov (Anže Šuštar, Všeč mi je, ko se smejiš), so dobitniki nagrad na tekmovanjih, festivalih ...

 

Gre za resnično velik, zabaven in zanimiv projekt, ki ne pusti nikogar ravnodušnega.

 

Vstopnice po 15 evrov so na voljo v TPIC Tržič in eno uro pred predstavo na blagajni Kulturnega centra.

 

Vljudno vabljeni.

 

Za več informacij in podrobnosti o dogodkih v Občini Tržič kliknite TUKAJ.

Vljudno vabljeni, da nas spremljate na družabnih omrežjih (Facebook: @ObcinaTrzic in Twitter: @obcinatrzic).

 

Povezave

www.trzic.si

Oglejte si tudi