Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
4°C
ČET.
10°C
4°C
Oceni objavo

Brezplačni izobraževalni programi za zaposlene

Vse do 31. marca 2019 bo na Ljudski univerzi Tržič potekal projekt Znanje nas aktivira 2016-2019 ali na kratko (ZNA), za katerega so bila sredstva pridobljena na Javnem razpisu za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019, ki ga je razpisalo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Namen projekta je povečati vključenost odraslih v vseživljenjsko učenje (VŽU) ter izboljšati kompetence, ki jih potrebujejo zaradi potreb na trgu dela, večje zaposljivosti in mobilnosti ter osebnega razvoja in delovanja v sodobni družbi.

 

Vodja konzorcija je Ljudska univerza Škorja Loka, v projektu pa kot kozorcijski partnerji poleg Ljudske univerze Tržič sodelujeta še Ljudska univerza Radovljica in Šolski center Škofja Loka. Konzorcijski partnerji bomo skupaj izvedli 3.890 izobraževalnih ur za 2.146 udeležencev.  Projekt sofinancirata Evropski socialni sklad (80 % sredstev) ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (20 % sredstev).

 

Na Ljudski univerzi Tržič bomo tako izvajali brezplačne programe za krepitev splošnih, jezikovnih in računalniški kompetenc.

 

Pogoj za vključitev: prednost pri vključitvi v brezplačne izobraževalne programe imajo zaposleni, starejši od 45 let, s končano manj kot štiri letno srednjo šolo.

Prijave sprejemamo na telefonski številki 045925551,  ali na elektronskem naslovu kristina@lu-trzic.si.




Oglejte si tudi