Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Oratorij v Župniji Križe - IMAŠ MOČ

Dragi otroci! Vabimo vas, da se pridružite Oratoriju Župnije Križe od 18. do 23. avgusta!

Ali ste vedeli?:

  • Da lahko na Oratoriju spoznate nove prijatelje?
  • Da imamo na Oratoriju vsako leto vodne igre?
  • Da bo to najboljši teden počitnic, ki ga boš preživel skupaj s svojimi prijatelji in zabavnimi animatorji?
  • Da bo letos na Oratoriju veliko novih pomočnikov animatorjev, ki so zelo zabavni?

Glavni poudarek letošnjega Oratorija je celostna rast. Peter Klepec spoznava samega sebe, svojo nebogljenost ter skozi proces rasti odrašča v odgovornega človeka. Gre za njegovo rast v človečnosti (odpuščanje, pomoč, odgovornost, odločanje …), torej osebnostno in tudi duhovno rast. Peter Klepec postane fant in mož – »pravi dec«. Njegova moč ni več fizična, temveč notranja, ki jo pridobi skozi različne dogodke in preizkušnje v svojem življenju. 

Dragi starši!

Zahvaljujemo se Vam, ker nam boste tudi v letošnjem letu v času oratorija zaupali svoje otroke. Zanje nas bo letos skrbelo nekaj čez 20 mladih animatorjev. S svojim navdušenjem želimo vašim otrokom polepšati poletne dni in jim približati vrednote iskanja, skupnosti, odrešenja, evangelija, poguma in Božjega spremstva.

Prosimo, da spodbudite otroke, da izpolnjeno prijavnico oddajo v župnišču do ponedeljka, 22. julija 2019. S pravočasno prijavo nam boste pomagali pri pripravi zadostne količine materialov za delavnice. Skupaj z izpolnjeno prijavnico naj otroci oddajo tudi določen prispevek, ki znaša za enega udeleženca 25€, za dva otroka iz iste družine 40€, za tri ali več otrok iz iste družine pa 50€. V kolikor družina ne bi zmogla plačat prispevka za oratorij, naj pove župniku in bomo našli rešitev.

V ceno je vključen vsakodnevni obrok, celodnevni izlet, različni pripomočki ter materiali za delavnice in igre.

SE VIDIMO!

Oglejte si tudi