Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-3°C
SOB.
10°C
2°C
Oceni objavo

Slabo vreme ni pokvarilo tekaškega vzdušja na 10. teku po ulicah Tržiča

"10. tek je za nami, več kot uspešno smo ga izpeljali skupaj z Vrtcem Tržič in Mestno kavarno Brodar. Tako kot se za 10. tek spodobi tudi rekordno število tekmovalcev več kot 680," pravi Biserka Drinovec, sekretarka Športne zveze Tržič.
"Hvala staršem, otrokom in vsem tekačem, ki ste kljub slabemu vremenu prišli z dobro voljo v Tržič, res ste odlični. Ja, dež je pač naš stalni spremljevalec. Hvala vsem sponzorjem, ki jih letos ni bilo malo, zato ste vsi dobili tako polne vrečke.Upam, da ste tudi vi zadovoljni? Potrudili smo se po svojih najboljših močeh in mislimo, da nam je skupaj uspelo," še dodajajo na ŠZ Tržič.

Med navdušenci nad tekom je tudi tržiški župan mag. Borut Sajovic, ki je po prireditvi povedal: "10.tek po ulicah Tržiča, je bil vremenu navkljub, prijazna in zanimiva prireditev, ki raste iz leta v leto. Navdušen sem nad zanimanjem in aktivno udeležbo najmlajših, zadovoljen pa, da jim sledi tudi vse več staršev. Seveda gre tudi za tekmo, ampak že udeležba in pretečena razdalja je zmaga. Hvala Športni zvezi in sponzorjem za trud in organizacijo. Vsem, ki ste tek zamudili, pa povabilo.  V nedeljo tečemo tradicionalno pod Kriško goro.Tudi izkušeni organizatorji v Planinskem društvu Križe ničesar ne prepuščajo naključju, obljubljajo celo lepo vreme. Dobrodošli.

Oglejte si tudi