Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Zahvalna listina Občine Tržič

Ob 50-letnici pobratenja s Sainte-Marie-aux-Mines, je ZŠAM Tržič dobilo priznanje v obliki Zahvalne listine za izjemen prispevek k pobratenju in prijateljskem sodelovanju med Tržičem in Sainte-Marie-aux-Mines.
V soboto, 11. junija 2016 nam je Občina Tržič na dogodku ob praznovanju 50-letnice pobratenja s francoskim mestom Sainte-Marie-aux-Mines, podelila priznanje v obliki Zahvalne listine za izjemen prispevek k pobratenju in prijateljskem sodelovanju med Tržičem in Sainte-Marie-aux-Mines.

V omenjeni zgodbi tkanja prijateljstva med občinama in s tem med narodoma,  je sodelovalo veliko število članov in funkcionarjev ZŠAM Tržič in to v različnih vlogah in v različnih funkcijah. Doprinos vsakega in vseh je pomemben, vendar bi veljalo izpostaviti posebno mesto v tej zgodbi gospodu Pepetu Goričanu. Ne le da je odigral pomembno vlogo med pobratenima občinama, temveč je odločilno prispeval k vključevanju Zveze ZŠAM Slovenje v mednarodna združenja šoferjev in avtomehanikov Evrope.

Na to dejstvo niso pozabili tudi predstavniki stanovskih kolegov iz pobratenega mesta (ADUR sekcija Ste-Marie-aux-Mines)  in predstavniki  SMCALFC (Syndicat des Mecaniciens-Chauffeurs d'Automobiles d'Alsace-Lorraine et de  Franche-Comte), ki so ob tej priložnosti izročili ZŠAM priznanje ob 50 obletnici pobratenja, s posebnim povdarkom na ime Pepi.

Oglejte si tudi