Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Živahen tržiški konec tedna

Obeta se nam zanimiv in kulturno bogat konec tedna.
Za nasmejan valentinov večer bodo v Kulturnem centru Tržič poskrbeli Gašper Bergant, Sašo Stare in Žan Papič na Valentinovem stand up-u. Po besedah avtorjev, vas bodo oni sprostili in nasmejali, preostanek valentinovega zmenka pa je v vaših rokah! Vstopnice so na voljo v TPIC Tržič.

 

Pevska skupina Kulturnega društva Folklorna skupina Karavanke vas v soboto, ob 18. uri vabi na  ponovitev samostojnega koncerta v Dom krajanov v Podljubelju. Vsak izmed nas ima svojo življenjsko zgodbo, pot, po kateri je prišel do uspeha, pot, ki jo prekinejo padci in nadaljujejo vzponi. To pot in vsakdanje življenje njihovih babic, bodo pevke povezale z ljudskimi pesmimi in skozi osebne pripovedi prikazale njihovo življenje. Vstopnine ne bo, društvu pa boste lahko za njihovo delovanje darovali prostovoljni prispevek.

 

V nedeljo, ob 18. uri ste prav tako vabljeni v Kulturni center Tržič na predstavo z naslovom Flaša resnice v izvedbi dramske skupine Avantura iz Kovorja. Zgodba sledi dramskemu delu v katerem skupina obiskovalcev gorske razgledne točke nepričakovano obtiči na postaji tirne vzpenjače. Čas si krajšajo z igranjem igre flaša resnice. V igro se nepričakovano vmeša jezni duh, ki vse navzoče prisili, da govorijo popolno resnico. Vstopnice so na voljo v TPIC Tržič.

 

Podrobnosti o posameznih dogodkih si preberite na https://www.trzic.si/koledar-dogodkov/,  številne ideje za krajša in daljša potepanja po Tržiškem pa boste našli na https://www.visit-trzic.com/.

 

 

Povezave

www.trzic.si

Oglejte si tudi