Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

V mestu dobrih misli iz želja bo vse do konca leta veselo

Veseli december v Tržiču se je v organizaciji Mestne kavarne in Občine Tržič letos začel z Otroškim Bazarjem, v sredo, 21. 12. Ta je v okviru projekta Mesto dobrih misli in želja, katerega organizator je OŠ Tržič. Na Bazarju so obiskovalci otroke podprli s prostovoljnimi prispevki, v mestnem jedru so bili številni plesni nastopi, obiskali so nas Vitezi, ki so nam kuhali čaj. Manjkalo ni niti sladkih dobrot.
V SOBOTO, 24.12. od 08.00 do 13.00 pridite pogledat Božička in njegovega najljubšega jelenčka Rudolfa, z njima pa nas bo prav tako obiskala Alenka Kolman, s katero bodo otroci rajali in se zabavali. Prav tako pa boste lahko še zadnje minute nakupovali za vašo božično večerjo.

V SREDO, 28.12. bo potekal pohod z baklami na Sv.Jožefa v spremstvu pevk Folklorne skupine Karavanke. Vsak ki bo želel bo dobil baklo, ki jo bo nosil vse do cilja. Na cilju pa se boste lahko, ob ljudskih pesmih v izvedbi Folklorne skupine Karavanke, pogreli z toplim čajem in kuhanim vinom. Nazaj grede pa se boste lahko posladkali z novoletnim pecivom v Kurnikovi hiši.

Veseli december se bo letos zaključil v SOBOTO, 31.12. s Silvestrovanjem za otroke in odrasle. Ta dan nas bo prišel pogledat Dedek Mraz v spremstvu snežink in snežnih kraljic, otroci si bojo lahko ogledali predstavo Pujse Pepe, prav tako se bodo pa lahko zabavali z Alenko Kolman, ki bo prišla v spremstvu maskot Hello Kitty in dinozavrom Dinom. Otroci bodo lahko nazdravili v novo leto z otroškim šampancem in se posladkali z novoletnim pecivom ter se slikali v ledeni deželi! Še posebej zanimivo. bo ustvarjanje sladoledov z Alteršolo.

Oglejte si tudi