Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Napoved dogodkov v občini Tržič

Zadnji novembrski teden bodo tržiški organizatorji poskrbeli za resnično pestro dogajanje, ki bo odličen uvod v veseli december.
V petek, 29. 11. 2019, ob 17. uri vas Občina Tržič in Balinarski klub AC Žepič vabijo na odprtje drsališča na Ravnah. Pester program odprtja bodo spremljali Pihalni orkester Tržič, umetnostne drsalke drsalnega kluba Bled, spremljali pa boste lahko tudi  tekmo Kegljanja na ledu med ekipama Občine Tržič in Balinarskega kluba AC Žepič Tržič. Po končanem uradnem delu sledi rekreacijsko drsanje.

 

Lahko pa praznujte z  Radiem Gorenc – prav tako v petek, 29. novembra 2019, ob 19. uri, v Dvorani Tržiških olimpijcev Tržič. Na odru vas bodo poleg ekipe Radia Gorenc, zabavala najbolj zveneča imena slovenske glasbe: Ansambel Modrijani, Dejan Vunjak, Tanja Žagar, ter mnogi drugi. Vstopnice po 14,90 so na voljo na prodajnih mestih Eventima in v Casi Latini.

 

Kulturno društvo Ignacij Hladnik pa ob 40-letnici ustanovitve zbora uprizarja opereto Radovana Gobca HMELJSKA PRINCESA. V Tržiču je bila odigrana pred 65 leti in je zato del naše tržiške polpretekle zgodovine in kulturne identitete. PREMIERA bo v soboto, 30. 11. 2019, ob 19. uri v Kulturnem centru v Tržiču. Ponovitev pa v nedeljo, 1. 12. 2019 , ob 17. uri. Vstopnice po 10 evrov so na voljo v TPIC Tržič.

 

Podrobnosti o posameznih dogodkih si preberite na https://www.trzic.si/koledar-dogodkov/, številne ideje za krajša in daljša potepanja po Tržiškem pa boste našli na https://www.visit-trzic.com/.

Povezave

www.trzic.si

Oglejte si tudi