Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Lovšin in Queen na Gorenjski plaži

Občina Tržič vabi na koncert Pera Lovšina s Španskimi borci in skupine Queen Real Tribute Band, ki bo na predvečer Šuštarske nedelje, v soboto, 2. septembra 2017, od 21. ure dalje na Gorenjski plaži.
Pero Lovšin

 je glasbeno pot že davnega leta 1977 s skupino Pankrti, ki je delovala do leta 1987 in je bila vzor kasnejši punk rock sceni, ki se je razvila v Sloveniji in Jugoslaviji.
Številna priznanja in navdušenje je žel tudi s skupino Sokoli, ki je bila svoj čas najbolj udarna slovenska rock skupina. Potem ko je imel z njimi leta 1993 zadnji koncert, se je Lovšin odločil za samostojno glasbeno kariero. Pred meseci je izdalo nov album Območje medveda. 
Napisal je več hitov: Hiša nasprot sonca, Najboljši par, Julita, Greva punca v južne kraje, Marija pomagaj, Moja mama je strela, Najboljš je bit zadet, Sam en majhen poljub, Dobri profesor, Tečaj romantike, Slovenija gre naprej, Tja čez reko... (vir: fb Pero Lovšin).


Največji evropski Queen Tribute Band pa je imel že tri velike turneje po Braziliji (preko 50 koncertov), nastopili so na mnogih velikih festivalih in Queen konvencijah širom po svetu in v Evropi. Zraven odlične izvedbe in energije, bend krasi garderoba, identična garderobi, ki so jo nosili člani originalne zasedbe. Kitarist igra enako kitaro s kovinskim kovancem, enako kot Brian May, da dobi originalno barvo zvoka na kitari. Pevec ima enako barvo glasa, kot Freddy Mercury...Koncert, kjer boste podoživeli v živo vso veličino legendarne skupine Queen in obudili enega največih svetovnih pevcev Freddia Mercurya. 

Show must go on, We are the championis, I want to break free, Radio Ga Ga, We will rock you, Bohemian rhapsody... so samo nekateri od legendarnih hitov, katere boste lahko slišali v živo. 
Mega glasbeni spektakel mednarodne zasedbe največjega evropskega QUEEN Tribute Banda, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

Oglejte si tudi