Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

V ZŠAM Tržič smo opravili statutarno letno obveznost

Enkrat letno društva in združenja opravijo na občnih zborih pregled dela za preteklo leto in pripravijo plan dela za aktualno leto. Izkoristijo ga tudi za zahvalo in druženje članstva.
Člani Združenja šoferjev in avtomehanikov smo 7. februarja 2024, v prostorih Restavracije Raj izvedli letni občni zbor. Po opravljenih formalnostih, potrebnih za uspešno izvedbo le tega,  smo po sprejetem dnevnem redu poročali o opravljenih aktivnostih, o finančnem poslovanju in stanju za leto 2023. Pozitivno mnenje o poslovanju so podali tudi člani nadzornega odbora.

Nekaj pozdravnih besed, pohval in želja po nadaljnjem uspešnem delu so izrazili tudi prisotni gosteje: podžupanja Občine Tržič ga. Metka Gaberc, član upravnega odbora Društva upokojencev Tržič in član upravnega odbora Zveze združenj šoferjev in avtomehanikov Slovenije.

Pred glasovanjem, so člani verifikacijske in volilne komisije poročali o sklepčnosti občnega zbora in s tem izpolnjenem pogoju za pravno formalno verodostojno sklepanje. Soglasno smo potrdili poročilo o opravljenih aktivnostih, finančno poročilo in poročilo nadzornega odbora.

Zaradi nepreklicnega odstopa predsednika ZŠAM Tržič, ki je odstopil tudi kot člana UO, smo izvedli nadomestne volitve, na katerih sta bila do konca aktualnega mandata izvoljena Miklavž Bole za predsednika (2 vzdrževana glasova) in soglasno v UO Marjetka Slabe.

Formalni del smo zaključili s soglasno potrditvijo predlaganega plana aktivnosti za leto 2024. V neformalnem delu, pa smo si izmenjali še nekaj novic, koristnih informacij in si želeli nadaljnjega uspešnega dela.

AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU!

Oglejte si tudi