Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

T-2 z novim prodajnim mestom v Tržiču«

S petkovo otvoritvijo novega prodajnega mesta v Tržiču je družba T-2 postala še bolj dostopna tamkajšnjim prebivalcem in tako aktivno nadaljuje s širitvijo svoje prodajne mreže. Moderno opremljeni prostori obiskovalcem omogočajo enostaven pregled ponudbe fiksnih in mobilnih storitev za zasebno ali poslovno rabo, sklenejo lahko novo naročniško razmerje, spremenijo ali nadgradijo storitve na že obstoječem priključku ter naročijo, kupijo, prevzamejo, vrnejo ali zamenjajo opremo, na voljo pa je tudi ponudba najsodobnejših mobilnih aparatov. Za informacije in nasvet pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav pa so obiskovalcem na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Družba T-2 ima tako v svoji prodajni mreži že 61 prodajnih mest v 39 slovenskih krajih, po besedah Gregorja Štampoharja, člana poslovodstva za področje prodaje in marketinga, pa jo v skladu s poslovno strategijo družbe namerava aktivno širiti tudi v prihodnje ter tako ostati trdno zasidrana med najuspešnejšimi ponudniki telekomunikacijskih storitev na trgu, kjer ima trenutno z 41,5 % največji delež uporabnikov, priklopljenih na optično omrežje. Z nadaljnjim razvojem, širitvijo lastnega optičnega omrežja, nabora storitev in prodajne mreže bo tako uporabnikom svojih storitev tudi v prihodnje zagotavljala hitre, varne in zanesljive telekomunikacijske storitve ter s tem povezano čim boljšo uporabniško izkušnjo.

 

Družba T-2 je sicer lani na območju Tržiča pričela z gradnjo lastnega optičnega telekomunikacijskega omrežja, kar bo dobrim 1.500 tamkajšnjim gospodinjstvom omogočilo uporabo storitev T-2 preko najsodobnejšega optičnega omrežja. Prvi uporabniki so bili že priklopljeni, priklopi pa se tudi intenzivno nadaljujejo.

 

Novo prodajno mesto T-2 na Cesti Ste Marie aux Mines 36 v Tržiču, ker lahko prebivalci dobijo tudi podrobnejše informacije glede priklopa, je odprto od ponedeljka do petka med 9. in 18. uro, ob sobotah pa od 9. do 13. ure. Dosegljivi so tudi na telefonski številki 059 301 205 in preko elektronske pošte pp-trzic@t-2.com.

 

Oglejte si tudi