Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
4°C
1°C
JUTRI
3°C
-6°C
SVARUN, BITEŽNIK IN OSTALI D.N.O.
Deli
Šola, Inštrukcije, Ostale šole in tečaji, Ostale izobraževalne ustanove, Šola za tuje jezike, Kultura, Glasba

SVARUN, BITEŽNIK IN OSTALI D.N.O.

Odprto

Danes 08.00‒18.00
Ponedeljek 08.00‒18.00
Torek 08.00‒18.00
Sreda 08.00‒18.00
Četrtek 08.00‒18.00
Petek 08.00‒18.00
Sobota 09.00‒13.00

Predstavitev

Glasbena šola Svarun ima že več kot dvajsetletno tradicijo poučevanja na področju Tržiča, Kranja in širše Gorenjske

Omogočamo program, prilagojen posamezniku, saj nismo vezani na učne načrte, katerim so zavezane javne glasbene šole. Program glasbenega izobraževanja prilagodimo glede na sposobnost, starost in glasbeni interes vsakega učenca posebej.

Kdor bi se želel učiti le akorde, ima na voljo program singer-songwriter (kantavtor), kjer se izvaja petje ob spremljavi z akordi, tistemu, ki pa ima željo igrati Villa-Lobosove Etude in Tarregovo Recuerdos de le Alhambra, pa tudi omogočimo bolj klasično naravnan program (enakovreden javnim glasbenim šolam). Podobno velja za vse inštrumente, tudi na klaviaturah se lahko učite spremljati popevke, kot sta Wonderful World Luisa Armstronga in Lennonov Imagine, ali pa stopite v stik s klasičnimi avtorji, kot so Bach, Mozart, Debussy, Ravel, itd.

Pristop do pedagoškega dela v kolektivu glasbene šole Svarun izhaja predvsem iz želje, da bi ljudje pridobili več zanimanja za umetnost, saj ta plemeniti duha in bogati življenje. Pedagogi glasbene šole Svarun na podlagi izkušenj trdimo, da za učenje inštrumenta nikoli ni prepozno, prav tako pa ni nujno glasbeno predznanje. Z malo volje lahko vsak veliko pridobi z obiskovanjem pouka v zasebni glasbeni šoli. Na vajah, produkcijah in koncertih se učenci med sabo tudi spoznajo in včasih se stkejo prijateljske vezi, ki izhajajo iz podobnih interesov in jih je na tej ravni lahko negovati.


Vabljeni k vpisu:          

 

 

V novem šolskem letu ponujamo tudi izobraževanja na družboslovnem področju:

       

  

Za informacije o inštrukcijah ali o poučevanju kitajščine, pokličite 040 519 018.