Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
4°C
1°C
JUTRI
3°C
-6°C
logotip PSŠ
Deli
Šport in rekreacija, Plesna šola, Športno društvo, Joga in pilates, Športni klub, Vadba in fitnes

ŠPORTNO KULTURNO DRUŠTVO PLESNI STUDIO ŠPELA

Predstavitev

V Plesnem Studiu Špela aktivno pleše približno 120 plesalcev, starih od 3 do 25 let. Razporejeni so v skupine glede na starost, plesno znanje in zvrst plesa, kot so Hip Hop, Break dance, Otroške plesne urice.

Poleg najših najmlajših pa je poskrbljeno tudi za vse ostale generacije. Pridružite se nam lahko na zumbi, areobiki, plesni rekreaciji in pilatesu. V dopoldanskih urah pa poskrbimo tudi za babice in dedke z vadbo za zdravo hrbtenico.

Plesalci se redno udeležujejo državnih, evropskih in svetovnih prvenstev ter svetovnih pokalov, kjer dosegajo zavidljive uvrstitve – večkratni državni prvaki, stalne uvrstitve v finala državnih, evropskih in svetovnih prvenstev. Naš plesalec je aktualni svetovni podprvak v street dance showu, mala mladinska skupina pa je bila leta 2013 druga na evropskem prvenstvu. V letu 2014 smo se udeležili vseh pokalnih turnirjev Slovenije, kjer smo v različnih kategorijah več kot desetkrat stali na najvišji stopnički.

Poleg tekmovanj se z veseljem udeležujemo različnih prireditev in dogodkov: Šuštarska nedelja, Tržič pleše, različne dobrodelne prireditve, veselice, kot plesalci pri različnih pevkah in pevcih (Nuša Derenda, Vili Resnik, Calypso) itd.

Lep plesni pozdrav!

logotip PSŠ ŠPORTNO KULTURNO DRUŠTVO PLESNI STUDIO ŠPELA

Zadnje vsebine