Logo MojaObčina.si

Tržič

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
3°C
-4°C

TEČAJ SAVININE JOGE OBRAZA

3348
Organizator: DRUŠTVO ZA PROMOCIJO JOGE IN ZDRAVEGA ŽIVLJENSKEGA SLOGA JUHU JOGA
Vstopnina: 200

Vpisujemo v tečaj Savnine joge obraza J

Srčno vabljeni, da se na intenzivnem tečaju naučite temeljev joge obraza, tega tako zelo pomembnega treninga, ki bo napolnil 57 mišic vašega obraza in prižgal vaše zlate hormone.

Obrazno jogo poučujem že 4 leta in rezultati me vedno znova osupnejo in vsakič znova se popolnoma zaljubim vanjo.

Naučila vas bom 15 osnovnih vaj za trening mišic obraza, dihalnih tehnik za usmerjanje energije ter akupresurnih aktivacij, ki bodo za vedno ostale vaše.

Za vedno jih boste znali in z njimi boste lahko redno skrbeli za sijaj svojega obraza, polna lička, polna usta, dvignjene ustne kotičke, napeto kožo, zglajeno področje med obrvmi, prekrvavljeno ščitnico in – najpomembneje – za aktivacijo svojega celotnega hormonskega sistema in pomlajevanje svojih zlatih žlez, ki se nahajajo v »zlati sredici« v glavi: epifizo, hipofizo in hipotalamus.

Te žleze proizvajajo najpomembnejše hormone za vašo obnovo in polnjenje baterij, istočasno pa nadzorujejo vse ostale žleze in funkcije vašega organizma.

V kitajski medicini že tisočletja pravijo (napredna medicina pa se zdaj končno strinja), da je od  hormonskega sistema odvisno VSE. Koliko si zdrava, mlada, polna energije, sijoča, čustveno stabilna, produktivna in srečna.

Žleze v glavi so direktorice celotnega hormonskega sistema. Ko se one prekrvavijo in natrenirajo, to regenerira tvoj celoten hormonski sistem, pomlajevanje obraza pa je potencirano.

Tečaj bo trajal 5 tednov, začnemo 13.3.2017. Cena tečaja je 200 eur in vključuje 5 x 90 minutnih srečanj, tiskano gradivo in individualno svetovanje. Možnost plačila na obroke.

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!