Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Spoštovane občanke in občani!

 

 

Zahvaljujem se vam, da ste si na to lepo sončno nedeljo vzeli čas za volitve, ki so bile zelo pomembne. Zahvaljujoč vaši podpori lahko skupaj nadaljujemo dobro zastavljeno pot, katera se je v preteklih osmih letih izkazala za dobro in učinkovito.

Hvala vsem kandidatom, ki ste sodelovali na volitvah, čestitam pa vsem izvoljenim, tako v občinski svet kot v svete KS. Prepričan sem, da je pred nami zelo plodno štiriletno obdobje, v katerem bomo izkoristili številne priložnosti na raznih področjih, da naredimo občino prijetnejšo za bivanje ter še prijaznejšo občanom.

Zdaj je tudi čas, da zaključimo aktivnosti, ki so spremljale volilno kampanjo, ter se posvetimo sodelovanju. Ne glede na volilne rezultate se moramo uskladiti ter se vprašati, kako najbolje delovati naprej za skupno dobro.

Sodelovanje in sooblikovanje prihodnosti mora postati naše temeljno vodilo ter skupna zaveza vseh, ki sodelujejo v procesu odločanja.

Kot vedno želim sam tudi vnaprej delovati pozitivno in povezovalno. Moja vrata so odprta vsem. Program razvoja, ki sem ga predstavil v zadnjem mesecu in kateri je prepričal tudi večino vas, drage občanke in občani, pa je osnova za usklajevanje in sodelovanje.

Predlagam, da se vsak dan vprašamo, kaj dobrega lahko naredimo zase, za družino in za skupnost. Ne samo, da se bomo počutili bolje in da bomo zaživeli v prijaznejšem svetu, temveč bomo tudi kot občina naredili velik korak naprej.

Vse dobro,

 

župan Alojzij Kastelic

Oglejte si tudi