Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
3°C
-1°C
Deli
2956

TEKMA ŠPORTNEGA PLEZANJA V ŠENTLOVRENCU

Športno društvo Šentlovrenc je 14.4.2018 organiziralo tekmo športnega plezanja za mladino. Tekma je del Dolenjske lige. Marca so plezalci tekmovali v Mirni Peči, v mesecu maju bo na sporedu tekma v Novem mestu.
V Šentlovrencu se je zbrala številna ekipa inštruktorjev in vaditeljev športnega plezanja, ki so poskrbeli za kvalitetno izvedbo tekmovanja in varnost tekmovalcev.
Na tekmovanju se je pomerilo 46 mladih plezalcev iz Šentlovrenca, Mirne Peči in Novega mesta. Plezali so z varovanjem od zgoraj v štirih smereh istočasno. Vsak plezalec je plezal dve kvalificijski smeri različne težavnosti. Vsi tisti, ki jim je uspelo dvakrat priti do vrha so se uvrstili v finale in superfinale.
Vzdušje v dvorani je bilo izjemno! Otroci so z vso resnostjo tekmovali, presegali same sebe in spodbujali drug drugega. Starši, prijatelji in podporniki društva so z navijanjem pripomogli, da je bilo vzdušje med tekmovanjem športno obarvano. Vsi tekmovalci so prejeli diplome. Najboljši tekmovalci so se ob koncu povzpeli na stopničke in ob spremljavi himne slavnostno zaključili prvo a ne zadnjo tekmo športnega plezanja v Šentlovrencu.
Pri izvedbi tekme so nas podprli KS Šentlovrenc, Občina Trebnje, Cementni izdelki Gorec, TEM Čatež, Avtomati Armič in Vodovodne in elektro inštalacije Milan Klančar.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!