Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
9°C
TOR.
20°C
12°C
Oceni objavo

DELAVNICA VARNE VOŽNJE za motoriste v Trebnjem

V nedeljo 21. 4. 2024 med 13. in 15. uro je pri Mercator centru Trebnje potekala tradicionalna delavnica varne vožnje za motoriste, mopediste in skuteriste. Tudi tokratna delavnica je bila ob sodelovanju Občine Trebnje za udeležence brezplačna.

Dan je bil lep, sicer malo hladen vendar vreme je zdržalo, prav nalašč za izvedbo delavnice. Člani MK Kamerad smo najprej prikazali prvo pomoč ponesrečenemu motoristu. V nadaljevanju smo se vsi zainteresirani udeleženci preizkusili v veščinah obvladovanja enoslednega vozila. 

Z obnavljanjem teoretičnih osnov ter prektičnim izvajanjem vaj na poligonu vzdržujemo dobro kondicijo voznikov, poseben poudarek je na mladih voznikih, in tako prispevamo k izboljšanju varnosti v cestnem prometu.  

Hvala policistoma PU NM za prezentacijo in strokovno vodenje vadbe - poligona, hvala prav tako tudi vsem sodelujočim na prireditvi, obiskovalcem, Mercator centru Trebnje ter vsem članom MK Kamerad, ki so sodelovali pri izvedbi prireditve. Vsem motoristom želimo veliko varno prevoženih kilometrov v letošnji sezoni. Se vidimo ponovno na naši naslednji delavnici v prihodnjem letu.

MK Kamerad

Oglejte si tudi