Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

Čas lepih želja

December je čas lepih želja, zahvale, obdarovanj, sladkih dobrot in še slajših misli. Je mesec praznovanj in okusno pripravljenih jedi, med katerimi zagotovo ne smejo manjkati medenjaki.

Vsako leto smo v tem času z otroki obiskali oskrbovance DSO in VDC Trebnje, jim podarili kakšno pesmico, topel objem in otroški smeh. Letos žal to ni bilo mogoče. Zato so naše pridne kuharice spekle Medenjačke, ki smo jih podarili vsem varovancem in oskrbovancem ter jim zaželeli obilo zdravja, sreče, notranjega miru, upanja in ljubezni.

Upamo, da smo jim vsaj malo polepšali praznične dni, jih spomnili na vrtec in jim na takšen način sporočili, da mislimo nanje in da jih pogrešamo.

Vsi si želimo, da je ta december kljub razmeram poseben in nepozaben. Bodimo hvaležni, da imamo drug drugega, da je nekdo prijazen do nas, zahvalimo se svojim bližnjim, saj so oni tisti, ki nas imajo radi. Bodimo hvaležni za vse lepo, kar smo prejeli, tudi za preizkušnje, kajti tudi težki trenutki imajo svoj smisel. Pomagajo nam rasti in zoreti, čeprav jih takrat ne razumemo.


 

                                                           Mali in Veliki iz Vrtca Mavrica Trebnje

                                    vsem želimo čaroben december in vse lepo v novem letu!


 

Oglejte si tudi