Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
13°C
JUTRI
26°C
13°C
Oceni objavo

Zdrave občine - predavanje Kako biti v redu

Osrednja vrednota projekta Zdrave občine je zdravje, ki ga postavlja visoko na socialno, ekonomsko in politično agendo lokalnih skupnosti.

Projekt s programom in projektnimi aktivnostmi nagovarja različna področja, kot so zdravstvo, socialno varstvo, gospodarstvo, izobraževanje, promet, šport, okolje, ipd. Pri tem povezuje različne deležnike, zasebne, javne in predstavnike civilne družbe v medsektorsko partnerstvo. Na ta način krepi skupnost, veča blaginjo občanov in prispeva k trajnostnemu razvoju občin.

Od leta 2022 je koordinacijo projekta prevzel Center za izobraževanje in kulturo Trebnje.

Program v letu 2023 sestavljajo trije sklopi:

1.       Terapevtska skupina za pomoč osebam z odvisnostjo od alkohola

2.       Svetovalnica srečanja

3.       Izzivi in pasti sodobnih odvisnosti

Sklop Izzivi in pasti odvisnosti bomo pričeli s predavanjem Kako biti v redu, priznanega predavatelja Aljoše Bagole. Predavanje bo v torek, 30. maja 2023, ob 17.00 v Kulturnem domu Mirna

Na predavanju bo predavatelj razkril zakulisje delovanja sodobnih tehnologij, njihove zanke in pasti, s katerimi ugrabljajo našo pozornost in nas izčrpavajo dragocene energije. Predstavil bo praktična znanja na področju opolnomočenja po izgorelosti, upravljanja s pričakovanji in razumevanja vpliva medijev.

Predavanje je brezplačno saj ga sofinancirajo občine Mirna, Mokronog-Trebelno in Trebnje, nanj pa se je potrebno prijaviti TUKAJ.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Oglejte si tudi