Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

NAŠE MAŽORETE ZOPET NADVSE USPEŠNE NA DRŽAVNEM TEKMOVANJU

Trebanjske mažoretke so nastopile na 8. odprtem državnem tekmovanju Mažortne zveze Slovenije, ki je potekal 21. in 22. maja in osvojile visoka mesta v vseh kategorijah, 1. mesto skupina kadeti, 2. mesto skupina senior in 4. mesto skupina junior.



V Brežice, kjer se je bilo prvenstvo, pa je odšlo tudi okoli 200 navijačev in podpornikov, ki so bučno podprli naše nastopajoče. V nedeljo zvečer pa smo doma v Športnem parku Trebnje pripravili sprejem in s tem počastili uspehe naših tekmovalk. 

Čestitke nastopajočim in navijačem. Hvala, ker zelo lepo promovirate našo občino na domačem in evropskem parketu. Za uspešne nastope poleg samih tekmovalk nosijo zasluge Darja Korelec in ostale trenerke. Veliko truda je bilo vloženo v ta nastop in nekatere v jeseni čaka še EU prvenstvo v Pragi. Želimo vam veliko sreče in uspeha tudi v jeseni in na ostalih nastopih. Hvala vam, da vedno lepo popestrite tudi razne dogodke po občini in širše.  Mažoretke delujejo v okviru Občinskega pihalnega  orkestra in že v tem tednu skupaj odhajajo v Nemčijo, kamor so povabljeni. 

Alojzij Kastelic
župan

 

Oglejte si tudi