Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
6°C
ČE.
24°C
5°C

Trebanjska dvorana je pokala po šivih

V Trebnjem se z marcem nadaljuje Gledališki abonma TIM, ki smeh in zabavo prinaša odraslim ljubiteljem gledaliških desk. V prvi predstavi spomladanskega dela druge abonmajske sezone so obiskovalce s svojo srčnostjo očarali ljubiteljski gledališčniki s Krasa.

Kulturni dom Trebnje je bil malodane pretesen za vse, ki so si želeli ogledati komedijo Norčije v spalnicah v izvedbi Gledališke skupine KRD »Brce« iz Gabrovice pri Komnu. Dogajanje je umeščeno v tri zakonske spalnice, v katerih izmenjaje ali hkrati srečujemo štiri (zakonske) pare na različnih stopnjah skupnega življenja. Občinstvo se je prepustilo predstavi in jih nagradilo s salvami smeha.

Za gledališki abonma v Trebnjem se je tokrat odločilo že blizu 180 abonentov, ki so bodo prvi aprilski torek ogledali še eno komedijo. V Trebnje namreč prihaja izjemno Šentjakobsko gledališče Ljubljana s predstavo Ljubezen, strast in grdi puloverji. Golf, spletke, uživaštvo, grdi puloverji, nove zaljubljenosti, stare ljubezni, izgubljeni zaročni prstani, pogrete strasti in – gledališčniki obljubljajo ogromno humorja. K ogledu aprilske predstave so seveda poleg abonentov povabljeni tudi drugi ljubitelji gledališča.

Projekt gledališkega abonmaja TIM, ki ga pripravljajo na trebanjski območni izpostavi Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD), omogoča Občina Trebnje.

Joži Sinur, JSKD OI Trebnje

Foto: JSKD OI Trebnje

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi