Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Jesensko rajanje s »smejčki«

Septembrsko Otroško rajanje - projekt trebanjske območne izpostave Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD), ki je namenjen najmlajšim - se je tokrat odvijalo v Kulturnem domu Trebnje, kjer je Gledališče Smejček poskrbelo za poučno otroško predstavo, nato pa še za čisto pravo plesno zabavo.

Obiskovalci trebanjskega kulturnega doma so si ogledali animacijsko predstavo Radi gremo v šolo. Ana, ki ima zelo rada šolo, bo šla že v drugi razred in celo poletje je komaj čakala, da se šola začne. Tam bo znova srečala prijatelje, se učila novih stvari in z veseljem spoznavala svet okoli sebe. Na poti v šolo pa ji pot prekriža nekdo, ki bi moral iti prvič v šolo, pa se je namesto tega raje odločil, da bo prvi šolski dan nagajal vsem mimoidočim …

 

Konec dober, vse dobro – predstavo so zaključili s šolsko zabavo oz. glasbeno-plesno animacijo, v kateri so uživali najmlajši. Projekt Otroškega rajanja je pripravila trebanjska izpostava JSKD v sodelovanju s Knjižnico Pavla Golie Trebnje, omogočila pa ga Občina Trebnje.

Joži Sinur, JSKD OI Trebnje
Foto: JSKD OI Trebnje

Oglejte si tudi