Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

PRAZNOVANJE 30-LETNICE V AC VOVK TREBNJE

12. septembra so v Avto centru Vovk v Trebnjem obeležili 30-letnico delovanja. Iz skromne male delavnice so zrasli v eno največjih prodajno-servisnih podjetij v naši občini. V obrtni coni, kjer so pred 13 leti zgradili nov servisno-prodajni center, je svoje poslovne partnerje, kupce in prijatelje nagovoril direktor podjetja Tomaž Vovk: »Ponosni smo, da smo v treh desetletjih prodali več kot 6.200 novih vozil, ohranili preko 6.800 strank, ki svojo pripadnost izkazujejo na način, da se še vedno vračajo k nam. Nenazadnje smo uspeli blagovno znamko Renault trdno pozicionirati na avtomobilskem trgu tako v Trebnjem kot v širši regiji. Podjetje je od samega začetka zvesto Renaultu, od leta 2007 pa smo tudi pooblaščeni prodajalci za vozila Dacia.«

Vse od ustanovitve zelo dobro sodelujejo tudi s Šolskim centrom Novo mesto. Izobrazili so preko 90 vajencev, ki so pridobili svojo izobrazbo. Nekateri od teh so še danes v njihovem podjetju. Trenutno  zaposlujejo 17 ljudi in vsem zaposlenim se je direktor zahvalil za njihov doprinos podjetju. Posebno zahvalo pa je namenil Jožetu Nadrihu in Andreju Janežiču, ki sta v podjetju skorajda od začetka.

AC Vovk je član skupine GVS in ustanovitelj skupine g. Matija Bradač in je ob jubileju podjetju podaril umetniško sliko novomeškega slikarja Jožeta Kotarja.

Avto center Vovk je tudi družbeno odgovorno podjetje, saj ob svojih jubilejih nikoli ne pozabi na lokalno skupnost. Tudi tokrat so Vrtcu Mavrica podarili 1000 kresničk.

Mojca Smolič

Oglejte si tudi