Logo MojaObčina.si

Trebnje

DANES
0°C
-2°C
JUTRI
-2°C
-3°C

Sobotni STIKino: Pošast Moli

2677
Organizator: JSKD OI Trebnje v Občini Trebnje
Vstopnina: 3,5

Vabljeni na ogled animiranega filma Pošast Moli, 
v soboto, 11. februarja 2017, ob 10. uri
v Dvorani STIK
Vstopnice po 3,5 eur bodo na voljo pol ure pred predvajanjem v Dvorani STIK

Sinhronizirano v slovenščino, čas trajanja 70 minut. 

Film izpostavlja otrokove občutke ob novem družinskem članu, navezanost na družino in domišljijsko potovanje. Prava dogodivščina iz perspektive majhnega otroka.

Pošast Moli odrašča v ljubeči pošastni družini z očkom, mamico in malim prijateljem Edisonom. Pričakujejo pa tudi novega člana. Moli komaj čaka, da se izvaljeno jajce odpre in da ven pokuka bratec ali sestrica. Mama in oče se odpravita na Jajčni otok, kjer morata po pošastnih pravilih pričakati novega družinskega člana. Toda s seboj pozabita vzeti kapo, ki mu jo je spletla Moli. Da se mladič ne bi prehladil, mora Moli za njima … Napeto, barvito in potovanje čez hribe in doline, mimo žgečkljivcev in puhajočih grmičkov.

 IZ PRVE ROKE

»Pa preštejmo … vsaka sekunda filma ima 24 sličic, vsaka minuta pa 1440. Film traja 70 minut, torej vsebuje prek 100.000 sličic. Vsaka od teh sličic pa je zahtevala več risb – risbe likov, risbe detajlov, ozadij, ki smo jih združili kot različne plasti ene slike. Če preštejemo vse te risbe in zraven še storyboarde, smo ustvarili prek milijon risb!«

- Matthias Bruhn, sorežiser

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij