Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
1°C
JUTRI
12°C
3°C

DECEMBRSKA KOSILA

##VIEWS##

Z bližajočim se decembrom se odpirajo priložnosti za prijetna srečanja in okusna doživetja. Vabimo vas, da se nam pridružite in ustvarite nepozaben zaključek leta s sodelavci, poslovnimi partnerji in prijatelji v našem gostišču ob izbrani ponudbi kosil.

Kosila za vse okuse Pripravili smo mesni in ribji meni, s katerim boste razvajali vaše brbončice in pričarali čarobno vzdušje vsem udeležencem. Decembrska kosila ponujamo vsak delovni dan v decembru od 12. do 16. ure, po potrebi pa lahko čas tudi prilagodimo.

Za menije in rezervacije smo dosegljivi preko e-pošte (jasmina@galaksija.si) in na na telefonski številki (041 470 300).  Na omenjenih kanalih smo vam z veseljem na voljo tudi v primeru dodatnih vprašanj.

Nepozaben "show-cooking" - kuhanje pred vašimi očmi. Naj bo kuhanje prava atrakcija! Naš glavni kuharski mojster bo pripravljal jedi pred vašimi očmi in vam
tako pričaral kulinarični spektakel, kjer boste doživeli pristno kuharsko izkušnjo, ki bo navdušila vse čute.

Zabava na bowlingu - poleg kulinaričnih užitkov lahko svoj december popestrite tudi z igro bowlinga na naših odlično opremljenih stezah. Ob igri bowlinga ponujamo pester nabor prigrizkov in osvežilnih pijač. Naj bo december za vas in vaše sodelavce čas sijajnih okusov, prijateljstva ter nepozabnih trenutkov.


Veselimo se vašega obiska in skupnih doživetij.


S spoštovanjem,

Ekipa Galaksije TrebnjeOglejte si tudi