Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Študentski klub Žalec poroča in napoveduje

V preteklih mesecih se je pri nas toliko dogajalo... Dejavni smo bili na področju izobraževanj, predavanj, zabav, in še bi lahko naštevali. Danes pa že pripravljamo nove projekte.
V mesecu februarju smo posvetili 8. februar Prešernu. Pripravili so razstavo likovnih in literarnih del ter izvedli performans. Pokazali smo stičišča in razlike mladih in Prešerna. Mesec smo nadaljevali z ozaveščanjem novih fazanov in brucov o za njim pomembnih informacijah od hrane, prevoza do štipendij. Nismo pa ozaveščali le novih fazanov in brucov, za vse vedoželjne smo pripravili predavanje Prelomimo tabuje - spregovorimo o odvisnostih. Predavanje je vodila specialistka klinične psihologije Marjetka Polak.

Po vseh resnih predavanjih smo se prepustili tradicionalnemu veselju in smehu, udeležili smo se pustnega karnevala na Vranskem, katerega smo zvečer nadgradili še s karaokam pod imenom Maškaraoke v Žalcu.

 

In smo že v novem mesecu.

8.marec smo kavalirsko posvetili ženam. Po občinah, ki jih naš klub pokriva smo damam delili cvetje in jim s tem, upamo, polepšali njihov dan. 25. marca pa smo se odpeljali v Planico navijat za naše orle.

 

V mesecu aprilu za vas pripravljamo potopisno predavanje o Severni Koreji, 7.4.2017 ob 19:00 v Medobčinski splošni knjižnici Žalec, predavanje bo izvedla Tina Pogorelčnik in potopisno predavanje o Himalaji, 14.4.2017 ob 19:00, prav tako v Medobčinski splošni knjižnici Žalec, katerega bo izvedel Milan Vogrinc. Vmes pa ne bomo pozabili niti na dobrodelnost. Posvetili se bomo dobrodelni pisanki. Vabljeni, da 15.4.2017 pridete po svoj velikonočni pirh in s prostovoljnim prispevkom otrokom omogočite letovanje, ali pa postanete dobrodelni v krvodajalski akciji Častim pol litra, letos bomo 13.4.2017 v dopoldanskih urah darovali kri v Šempetru.

Konec meseca se nam lahko pridružite še na Kresu do nebes, ki ga 30.4.2017 pripravljamo z Prostovoljnim gasilskim društvom Žalec - pridite ne bo vam žal.

 

Še več o naših preteklih in prihajajočih dogodkih, projektih najdete na naših straneh Facebooka in Instagrama.

Oglejte si tudi