Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
8°C
SOB.
22°C
9°C
Oceni objavo

Domišljijsko potovanje v Trničah

V četrtek, 22. 3. 2012, se je v Trničah v gasilskem domu odvila prav posebna prireditev – DOMIŠLJIJSKO POTOVANJE, ki je bila namenjena občanom občine Starše ob prihodu pomladi in materinskem dnevu. V programu so nastopili prav vsi učenci POŠ Marjeta, ki so prikupno deklamirali, peli, igrali in plesali. Z njimi so vadile razredničarke in učitelji OPB-ja.
Vodji prireditve, učiteljici Maja Žnidarič in Janja Snežič, sta v uvodnih mislih med drugim poudarili pomen družine kot celote, v kateri pa ima še vedno zelo vidno mesto mama. Po pozdravnih besedah ravnatelja Franca Kekca sta mikrofona prevzela učenca Monja Pignar in Gašper Onič, ki sta izdala pomen naslova prireditve – potovanje z »domišljijčki« štirih starostnih obdobij, ki jih v razredih pridno vodijo mame »domišljijke«, popoldne v času OPB-ja pa se jim pridruži še ata »domišljijček«.

Program je bil zelo pester in  tudi vsebinsko  aktualen, saj je igra učencev iz četrte domišljijske sobe  govorila o pobiranju smeti in skrbi za naravo ter je kar napovedovala sobotno vseslovensko čistilno akcijo. Da je bilo vzdušje »ta pravo«, so poskrbeli trije harmonikarji.

In kaj reči ob koncu? Iskrene čestitke vsem nastopajočim in njihovim mentorjem – še posebej omenjenima vodjema –  k spet malo drugačni marčevski prireditvi!

Oglejte si tudi