Logo MojaObčina.si

Starše

JUTRI
18°C
8°C
PET.
17°C
5°C
3671

MAJSKI SEJEM RASTLIN – vabljeni kot obiskovalec ali razstavljalec - Nedelja, 12. maj 2019

Vabimo vas, da se udeležite že devete prireditve Majski sejem rastlin, ki bo potekal v nedeljo, 12. maja 2019, v Botaničnem vrtu Univerze v Mariboru.

 

Sejem je za obiskovalce odprt med 9. in 17. uro, razstavljalci in ponudniki na stojnicah pa imajo dostop do stojnic med 7. in 8.30, da se pripravijo.


Botanični vrt Univerze v Mariboru v sodelovanju z Občino Starše pripravlja zanimiv program prodajno-predstavitvenega sejma s predavanji in z delavnicami za otroke in odrasle. Spoznavali bomo uporabnost zdravilnih rastlin, nego okrasnih grmovnic ter gojenje in predelavo žit. Na ogled bo tudi fotografska razstava z naslovom PalaeoDiversiStyria v slikah.

 

Na prireditev ste vabljeni kot obiskovalec ali kot razstavljalec.

 

Vse občanke in občani občine Starše imate PROST VSTOP na prireditev!

 

Vabimo vas, da se kot razstavljalec na sejmu čim prej prijavite k sodelovanju, saj je število mest omejeno.

 

Če vas zanima sodelovanje na sejmu (kot društvo, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji ali ostali zainteresirani) nam posredujte naslednje informacije:
• ime in priimek,
• organizacija,
• kaj boste prodajali/promovirali,
• ali potrebujete stojnico/mizo,
• ali potrebujete elektriko,
• imate še kakšne posebne zahteve ali vprašanja?

 

Prijave nam pošljite čim prej oziroma najkasneje do ponedeljka, 15. aprila 2019, na e-naslovobcina@starse.si ali nas pokličite na tel. št. 02 686 48 00 – Občina Starše.

 

Vljudno vas prosimo, da vabilo prenesete vsem potencialnim obiskovalcem oziroma razstavljalcem iz Občine Starše, za katere veste, da bi se na sejmu radi predstavili ter tržiti svoje izdelke.

 

Občina Starše z velikim veseljem sodeluje pri promociji lokalnih izdelkov in storitev.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi