Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
24°C
8°C
Oceni objavo

80 letniki

Ob 80-tem rojstnem dnevu je župan Občine Starše Bojan Kirbiš obiskal slavljence in jim v svojem in v imenu Občine Starše čestital ter zaželel srečo, zdravje in mirno jesen življenja.Martin Žunkovič iz Prepolj je obletnico slavil 13. oktobra 2012. Martin živi s snaho Marijo in sinom Ivanom, sinova Vlado in Martin pa sta si uredila življenje drugod. Pred osmimi meseci mu je umrla žena Vida, zato je bilo v njegovih očeh še vedno zaznati žalost. Včasih žalostne trenutke mu popestrijo vnuki, ki jih ima pet ter njegova pravnukinja, nanjo je praded Martin zelo ponosen. 

Terezija Zagoršek iz Marjete je jubilej praznovala 15. oktobra 2012. Terezija (Katrina Zinka po domače) živi po
smrti moža Slavka sama. Moževe smrti še vedno ni in bo jo le s težavo prebolela. Zinka ima sinove Branka, Slavka (ki je življenje izgubil v prometni nesreči), Darka in hčerko Dragico. Veselje v hišo Zinke prinašajo njeni vnuki ter dva pravnuka. Samoto, ki se večkrat prikrade v prazno hišo pa ji preganjajo njene prijateljice, zelo rade pridejo na klepet in kakšno kavico.
Elizabeta Lorbek iz Starš je rojstni dan praznovala v nedeljo, 14. oktobra 2012. Elizabeta se je s svojim možem
Karlom leta 1961 priselila v Starše iz Zavrča. Z možem sta dobila delo na posestvu in hlevih Kmetijskega kombinata Starše. V zakonu se jima je rodilo 6 otrok Jožica, Branko, Ivan, Mira, Bojan in Dragica. Življenje s svojo gorjačo maha tudi v njeni družini, izgubila je moža in 2 sinova. Srečo v njeno življenje pa poskuša vnašati deset vnukov in pet pravnukov. 

Oglejte si tudi