Logo MojaObčina.si
JUTRI
23°C
10°C
NED.
23°C
11°C
Oceni objavo

VIKEND ODPRTIH VRAT OBČINE ŠMARTNO PRI LITIJI

Tudi v letošnjem letu se občina Šmartno pri Litiji priključuje promocijski akciji Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije.

Prvi Vikend odprtih vrat bo potekal v Kamniku od 29. 4. do 1. 5., kot druga na vrsti pa je občina Šmartno pri Litji, in sicer v terminu od petka do nedelje, 20. do 21. 5. 2016.  Do jeseni se bodo vikendi odprtih vrat zvrstili še v občinah Ivančna Gorica, Litija, Lukovica, Mengeš in Šentrupert. Nekateri ponudniki ste sodelovali pri promocijski akciji že konec lanskega poletja in koncept promocijskega dogodka že dobro poznate, drugi pa se boste morda za sodelovanje odločili prvič.

Program dogajanja je še v nastajanju vsekakor pa skupaj z vami želimo domačim in tujim obiskovalcem omogočil drugačna doživetja šmarskih posebnosti. K sodelovanju ste vabljeni gostinci, rokodelci, javni in zasebni zavodi, turistične kmetije, društva in ostali lokalni ponudniki, ki boste ponudili posebne ugodnosti in presenečenja, k obisku pa vsi, ki ste v domačem kraju pripravljeni preživeti nekoliko drugačen vikend.

 

Glavni organizator projekta je Razvojni center Srca Slovenije, koordinator dogajanja v občini Šmarnot pri Litiji pa Javni zavod Bogenšperk.  Za vse informacije smo vam na voljo na tel. št.: 01 898 7 867 in na turizem@bogensperk.si

 

Celoten program dogajanja bo dosegljiv na www.smartno-litija.si in na www.bogensperk.si

 

Prijazno vabljeni, da se pridružite akciji!

Oglejte si tudi