Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
8°C
SOB.
25°C
7°C
Oceni objavo

TOČKA TUDI V DOBOVI

MRD DOBOVA : RD HERZ ŠMARTNO                    28 : 28 (12 : 14)

Dobova (23.09.2017) – ŠD Dobova, sodnika: Dominik Majer in Boštjan Žitnik, delegat: Miran Štern.

Dobova: Delič, Miklavčič, Dular, Markušić 8, Rožman, Humek, Seferović 2, Baznik, Mustapić, Prezelj, Krnc 1, Kučič 5, Smojver 7, Hotko 5, Blaževič, Hrupič. Trener: Aleksander Markl.

Herz Šmartno: M. Sadar, Strmljan 8, Kunst 8, Cirar 1, Justin, Bahovec 1, Žižek, Muratovič, A. Sadar, Ostrež, Avsec, Jerina, Močnik 1, Žurga 3, Kukovica, Dobovičnik 6. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Dobova  4 (4), Herz Šmartno  5 (3).

Izključitve: Dobova  8 minut, Herz Šmartno  14 minut.

Diskvalifikacije:

Blizu je bila prva zmaga v prvoligaški sezoni. V prvem polčasu je bila tekma zelo izenačena, borbena na obeh straneh ter glasna na tribunah. Na koncu polčasa je šmarski ekipi uspelo povesti za dva zadetka, 12:14. V drugem delu pa takoj nalet ekipe Herz Šmartna ter vodstvo že s 15:21. Odlična igra v obrambi in napadu ter obrambe Muratoviča so rezultat prevesile v šmarsko korist. Domača ekipa se ni predala, izkoriščala je napake v napadu Šmartna ter uspela znižati na 20:22. Najbolj “črne” minute Herz Šmartna so bile med 44. in 48. minuto, ko je ekipa Dobove dosegla kar 6 zadetkov. Nato zopet bolj zbrana igra Šmartnega ter ponovno vodstvo za 4 zadetke, ki ga je držala do 23:27. Sam zaključek tekme je ponovno pripadel domačinom, ki so svojo vztrajnost poplačali s 7m v zadnji sekundi tekme, ki jo je uspešno realiziral prvi strelec domačih Dorian Markušić. Velika točka na gostovanju, katere so se vseeno bolj veselili domači igralci.

Oglejte si tudi