Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Dober začetek, zmaga v Črnomlju!

RK ČRNOMELJ – RD HERZ ŠMARTNO                   25 : 30 (12 : 17)

 

RK Črnomelj: Aupič, Husič, Pezdirc 3, Lozar 2, Jerman 2, Horvat 1, Bagarič, Ogulin 3, Štrucelj 4, Matic Peteh, Tomaž Peteh, Slobodnik 4, Tomec, Weiss 4, Stariha 2. Trener: Marko Tomec.

RD Herz Šmartno: Maks Sadar, Strmljan 9, Ribarič 2, Cirar 4, Žižek, Šmejc 4, Poglajen 2, Muratovič, Pregelj 4, Aljaž Sadar, Bučar, Avsec 4, Močnik 1, Žurga, Kukovica. Trener: Filip Gradišek.

 

Šmarska ekipa pred novo sezono ni odigrala prijateljske tekme, tako da je bila tekma 1. kroga njihova prva tekma. V prvih minutah so imeli pobudo domačini, ki so povedli s 4:1. Nato pa so Šmarčani začeli igrati bolje in pa bolj strpno v napadu. kmalu je bil rezultat izenačen na 5:5, nato pa se je potek tekme prevesil. Z dobro igro se je vodstvo Herz Šmartna stopnjevalo na končnih +5 ob polčasu. V drugem delu pa odličen začetek, razlika se je le povečevala kmalu je bilo že 15:25. Domačini so se praktično vdali, saj so videli, da je tekma skoraj odločena. V 45. minuti je trener Filip Gradišek začel z menjavami, domačini pa so do konca uspeli zmanjšati razliko na pet zadetkov. Čestitke našim članom za prvo zmago v sezoni!

Oglejte si tudi