Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
24°C
8°C
JUTRI
25°C
10°C

Vabljeni na spletni mednarodni dogodek za kakovostnejše življenje starejših, ki ga organiziramo v Sloveniji

Razvojni center Srca Slovenije 23. junija 2021 organizira spletni mednarodni dogodek na temo kakovostnejšega življenja starejših v okviru evropskega projekta EU_SHAFE, ki naslavlja pametna, zdrava in starosti prijazna okolja.

Vsi, ki se zavzemate za kakovostnejše življenje starejših ali vas tema zanima, vabljeni, da se nam pridružite v sredo, 23. junija od 10.30 do 12.30 ure. Prestavljene bodo evropske dobre prakse iz šestih držav na temo komunikacije in informiranja. Iz Slovenije bodo dobre prakse predstavljali Zavod Sopotniki, Simbioza Genesis, Zveza društev upokojencev Slovenije in Telekom Slovenije. Dogodek se bo zaključil z okroglo mizo z naslovom »Pomembnost komunikacije in informiranja za starejše in o njih«, na kateri bodo sodelovali Aleš Kenda iz Ministrstva za delo, Črt Kanoni iz Zveze društev upokojencev Slovenije in Lea Lebar iz Fakultete za družbene vede.
Spletni dogodek bo potekal v angleškem jeziku, moderiral pa ga bo Gregor Cuzak, soustvarjalec in soorganizator HealthDay.

Na dogodek se je potrebno prijaviti: PRIJAVA

PROGRAM dogodka

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi