Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

DANES
23°C
11°C
JUTRI
24°C
7°C

VZGOJA SADIK in SPOMLADANSKA PRIPRAVA TAL BREZ PREKOPAVANJA

Organizator: Podjetniški RISE Šmartno Litija
Vstopnina: 20 €

Z novim letom je čas, da začnemo razmišljati o pripravi sadik za naš vrt. Zelenjava z domačega vrta je še vedno najboljša za naše zdravje. Znanstveno je dokazano, da obdelava in nega vrta odpravlja stres!!

"Jaz bi imel-a vrt in svojo zelenjavo, samo nimam časa urejati in negovati vrta, potem vse zaraste plevel, pridelka ni, sosedje me čudno gledajo, ker imam zanemarjen vrt, itd... "

Če se najdeš v tem stavku, potem je predavanje kot nalašč zate :)

KAJ boš izvedel-a na predavanju, ki je primeren za začetnike in za izkušene vrtnarje, za katere garantiramo, da bodo odšli domov s kakšnim novim trikom :)

- KAKO LAHKO Z MANJ ENERGIJE NA VRTU NAREDIM IN DOSEŽEM VEČ ?

- ALI SE VZGOJA LASTNIH SADIK RES SPLAČA ?

- ALI SE PREKOPAVANJU LAHKO V CELOTI IZOGNEMO ?

- ZAKAJ ZASTIRKA IN NEGA VRTNIH TAL ?

- NA VRTU JE VSAKO LETO POLNO PLEVELA. KAKO SE TEMU IZOGNITI?

Svoje izkušnje in znanje nam bo predajal Aljaž Plankl, ki je svojo vrtnarsko pot pričel leta 2007. Že od samega začetka je praktik sonaravnega vrtnarjenja, saj je v svet vrtnarjenja stopil ravno zaradi velike strasti do zemlje in rastlin. Vrtnarjenje je nadgradil z intenzivnim izobraževanjem na področju celostnega regenerativnega upravljanja ter permakulturnega načrtovanja. Leta 2010 je na Evropski permakulturni konvergenci pridobil naziv diplomiranega permakulturnega načrtovalca, skozi leta pa je z izvedbo lastnih delavnic, predavanj in izobraževanj pridobil tudi veliko izkušenj na področju mentorstva in poučevanja.

Ima tudi Fb stran Vrt BREZ prekopavanja, ter skupino Vrt BREZ prekopavanja | SKUPINA in spletno stran www.vrtbrezprekopavanja.si , kamor se lahko obrneš po dodatne informacije, ali si pridobiš e-vodič "7 razlogov za vrt brez prekopavanja".

Predavanje bo v torek 14.01.2020 ob 17:00 uri v prostoru Podjetniški RISE (industrijska cona Zagorica)

Predavanje je plačljivo (20€/osebo), obvezna je predprijava

POVEJ NAPREJ!!

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi