Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
24°C
5°C
Oceni objavo

Novinarska konferenca

Podžupan Peter Koren in direktorica občinske uprave Breda Obrez Preskar sta na današnji novinarski konferenci v Dvorcu Trebnik predstavila program Konjiških dni 2016.

Za mehak in z mladostno energijo nabit uvod današnje novinarske konference so poskrbele učenke OŠ Ob Dravinji, ki so v začetku leta izdelale izvirno projektno-turistično nalogo na temo »zeleni turizem«, z naslovom Zmajčkove zelene dogodivščine in jo konec marca uspešno predstavile na turistični tržnici v Mariboru ter navdušile tako člane žirije, kot obiskovalce tržnice. Prejele so kar dve zlati priznanji na državnem nivoju – eno splošno priznanje za nalogo, turistično stojnico in predstavitev ter eno zlato priznanje za najboljšo projektno-raziskovalno nalogo.

Dr. Tanja Lešnik Štuhec, koordinatorica projekta pa je predstavila projekt izdelave Načrta razvoja in trženja turizma, dogovor o oblikovanju projektnih aktivnosti in posledično dokumentov razvoja in trženja turizma v občinah Slovenske Konjice, Oplotnica, Vitanje in Zreče.

Oglejte si tudi