Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

VESELE NOTE ZA PRAZNIČNE DNI - 4. DOBRODELNI KONCERT ŠOLSKEGA CENTRA SLOVENSKE KONJICE – ZREČE

Dijaki in profesorji Šolskega centra Slovenske Konjice – Zreče so v petek, 2.12.2016 v zreški kulturni dvorani organizirali že četrti dobrodelni koncert z naslovom Vesele note za praznične dni, katerega izkupiček je bil namenjen za pomoč vrstnikom pri njihovem šolanju.

Povsem napolnjena dvorana in pestra paleta nastopajočih potrjujeta, da si ob vseh zmožnostih sodobnega komuniciranja želimo tudi osebnih srečanj in pretakanja človeške energije v živo. Nastopajoči dijaki so bili navdihujoči. Znova so dokazali, da se njihova ustvarjalnost ne izraža zgolj skozi vsakdanje šolsko delo, pač tudi skozi glasbo in ples.

Prireditev so glasbeno in plesno obarvali dijaki gimnazijskega benda, vokalne skupine ŠC, gimnazijske plesne skupine, ansambla Udar, dijakinje tvirling kluba  in pevci množičnega zbora ŠC skupaj s profesorji, ki so sklenili letošnji dobrodelni koncert.

Koncertni program je nedvomno zadovoljil okus občinstva. Številni nastopajoči in obiskovalci so potrdili, da je 4. dobrodelni koncert Vesele note za praznične dni dosegel svoj namen in da dobrodelnost še živi med nami.

Oglejte si tudi