Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Gledališka predstava Rože za Pepco

Vabljeni na gledališko predstavo Rože za Pepco v izvedbi KUD Veseli oder, ki bo v četrtek, 5. 3. 2015, ob 19.30 v Domu kulture Slovenske Konjice

KUD Veseli oder je stari znanec konjiškega odra. V preteklih letih ste lahko uživali v njihovi zvedbi TAŠČA.COM, ki je doživela več delov in ogromno uprizoritev širom Slovenije. Tokrat v goste prihajajo s predstavo Rože za Pepco. 

Osrednja oseba predstave je Tončka, preprosta ženska srednjih let, ki je pred kratkim prišla preko čistilnega servisa čistiti v neko pisarno. Pepca, ki je vodja te pisarne, je ne mara in ima do nje zaničevalen odnos. Toda Tončka se ne da in se ji postavi po robu. V isti pisarni opravlja pripravništvo mlada Tinka, ki nima staršev in živi pri skrbnikih. S Tončko se zbližata in Tinka v njej vidi mamo, ki je ni nikoli poznala. V pisarno občasno prihaja neznanec, moški srednjih let, ki med osrednjimi akterji povzroči pravo zmedo, med gledalci pa smeh in zabavo.

Poleg napete in tople življenjske zgodbe komedija prinaša obilo zabave, komičnih situacij in zdravega smeha.

 

Zakaj ne bi v mesecu žená, mamic, Gregorjev in mučenikov, podarili svojim najdražjim šopka smeha?


Vstopnice po ceni 8 € si lahko zagotovite na TIC Slovenske Konjice. Informacije in rezervacije na: 03 759 31 10 ali na tic.konjice@siol.net. Pisarna je odprta od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro.

 

Oglejte si tudi