Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
1°C
NED.
24°C
6°C
Oceni objavo

JKP Slovenske Konjice vabi na predavanji

Ali ste pripravljeni dve kratki uri preživeti v prijetnem okolju, kjer se sprejemajo odločitve za razvoj in delovanje naše občine ter obenem nekaj narediti za svoje počutje? Potem Vas v imenu JKP Slovenske Konjice vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 24. 3. 2016, ob 17. uri, v Dvorani Konjičanka (Stari trg 41, 3210 Slovenske Konjice). 

Prisluhnili boste lahko naslednjim predavanjem:
1. Predstavitev JKP in pomen ločenega zbiranja odpadkov (Franc Dover, direktor JKP Slovenske Konjice, 20 min): Zaradi učinkovitega delovanja čistilne naprave bomo prikazali kaj ne spada v kanalizacijo in učinek kompostiranja z namenom ohranjanja vzdržnih cen pri ravnanju s surovinami.

2. Predstavitev zdravega in barvitega sožitja okransega in zelenjavnega vrta - sodobni trendi (Alenka Gorza Jereb, 50 min in razprava): Vrt naj bo veselje, zabava in izziv za kreativne ustvarjalce. Zanimive primere iz domačih logov in tujine bo predstavila Alenka Gorza, ki nas je že lani popeljala skozi čudovite okrasne vrtove Slovenije.

3. Kaj lahko sami storimo za svoje zdravje (Marjan Videnšek, 50 min in razprava): Zdravje je pomemben cilj današnjega časa. Ne moremo ga kupiti, lahko si ga samo zaslužimo s korenito spremembo življenjskega sloga. 

4. Zaključek (vprašanja za goste)

Ker je mesec marec v veliki meri posvečen ženskam, bo vsaka udeleženka predavanj iz rok direktorja JKP Slovenske Konjice za spomin prejela cvetlično darilo.

Prijazno povabljeni!

Oglejte si tudi