Logo MojaObčina.si

Slovenske Konjice

DANES
14°C
0°C
JUTRI
13°C
0°C
14468

Prizidek ZD Slovenske Konjice je uradno odprt

Zdravstveni dom Slovenske Konjice je v petek za paciente odprl prizidek s slovesno prireditvijo, ki so se je udeležili župani Občin Slovenske Konjice Darko Ratajc, Vitanje Slavko Vetrih in Zreče mag. Boris Podvršnik, poslanec v Državnem zboru RS Bojan Podkrajšek in sekretar na Ministrstvu za zdravje RS mag. Roman Cugelj. Gostil jih je direktor ZD Slovenske Konjice Dejan Verhovšek.

Vrednost investicije je bila 1.650.000 evrov, izvajalec gradbenih del je bil GES d.o.o. Celje. Pogodbo so občine Slovenske Konjice, Vitanje, Zreče in javni zavod ZD Slovenske Konjice podpisali sredi januarja lani, maja 2020 pa so se začela prva dela. 
Zdravstveni dom s prizidkom dobiva dodatne prostore za splošne in specialistične ambulante. Splošne bodo tri, poleg tega pa bodo na voljo še prostori za fizioterapijo s telovadnico in ginekologinjo ter pomožni prostori. Skupaj vsi merijo 900 m². Obenem so bili obnovljeni tudi prostori nujne medicinske pomoči, ki bodo po novem imeli svoj vhod in tudi prostor za izolacijo, ki ga doslej ni bilo.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi