Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
14°C
-6°C
JUTRI
14°C
-6°C
Deli
2476

GREMO V MESTO - Z nakupom v mestnem jedru Slovenj Gradca do privlačne nagrade!

V mestnem jedru Slovenj Gradca bo v času od 15. do 30. decembra 2016 potekalo nagradno žrebanje za privlačne nagrade. V žrebanju lahko sodelujejo vsi kupci, ki bodo v enem od sodelujočih lokalov v tem času opravili nakup ter izpolnili nagradni kupon. Zaključno žrebanje bo potekalo 30. decembra po 16.00 uri v živo na Koroškem radiu. Dobitniki nagrad bodo obveščeni po e-pošti oziroma po navadni pošti najkasneje do 6.1.2017. Dobitnik glavne nagrade bo obveščen s telefonskim klicem takoj po žrebanju na Koroškem radiu.

GLAVNA NAGRADA: TELEVIZOR PHILIPS 49PFS4131/12 v vrednosti 400 EUR (Trgovina ELMAX Slovenj Gradec)

Poleg glavne nagrade bodo podeljene tudi praktične nagrade, ki jih prispevajo ponudniki iz mestnega jedra Slovenj Gradca.
Nagradne kupone bo možno izpolniti pri naslednjih ponudnikih v mestnem jedru Slovenj Gradca: Royal cafe, Pepita, Ars Cafe, Foto Anka, Cvetličarna Orhideja, Prodajalna Fantazija, Zlatarstvo Pečnik, Trgovina Marjanca, Slaščičarna Šrimpf, Mladinska knjiga, Linea Snella, Black Jack, Urarna Triller, Frizerstvo Maja, Mestna kavarna, Tinefrizer in TIC Slovenj Gradec.

Organizator nagradnega žrebanja: JZ Spotur, Glavni trg 1, 2380 Slovenj Gradec. Pravila o izvedbi nagradnega žrebanja so objavljena na spletni strani www.spotur.si, na vpogled so tudi pri posameznih ponudnikih. Medijski pokrovitelj žrebanja je Koroški radio.
Dodatne informacije so na voljo na tel. 02 88 12 116.

 

Ponudniki iz mestnega jedra Slovenj Gradca posebej vabijo vse obiskovalce na prijetno druženje in nakupovanje pod lučkami v torek, 20. decembra do 22.00 ure, ko se v mestu pričenjajo tudi decembrske praznične prireditve s koncertom skupine Fauš Dur.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!