Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
5°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

ŠE NIKOLI TOLIKO POZORNOSTI

Teden je bil karseda praznično obarvan. Naši stanovalci so prejeli mnogo voščilnic in daril. Zahvaliti se moramo Ekološkemu društvu, Skavtom  za podarjeno Luč miru iz Betlehema, gospodu Mesnerju za invalidske vozičke in higienske pripomočke, posebna zahvala pa gre Maši in Matevžu, ki sta za stanovalce izdelala mnogo prekrasnih, igrivih božičnih voščilnic. Vsem skupaj iskrena hvala!

Ta teden smo v našem Domu v živo predvajali dve božično obarvani oddaji. V prvi, ki je potekala v sredo, sta knjižničarki iz knjižnice Ksaverja Meška, ki sta sicer naši prostovoljki, govorili o praznovanju Božiča v preteklosti, slišali smo tudi tople praznične zgodbe in pesmi. V nadaljevanju smo predstavili, kako poteka peka keksov v našem domu. Kekse bodo prejeli stanovalci za božično darilo.  Vodja kuhinje nam je predstavila nov način sestave jedilnikov. Za dobro glasbo med pogovori je poskrbel naš stanovalec, gospod Mirko Rotovnik,  oddajo pa je vodila naša vsestranska stanovalka, gospa Maja Gregorič.

Danes, na predbožični večer pa smo na naši interni televiziji PE-TV predvajali mašo v živo, daroval jo je gospod Avguštin Raščan. Stanovalci so pred mašo imeli možnost spovedi.

Sporočamo vam, da smo še vedno brez okužbe ter da življenje in delo potekata normalno.

Želimo vam mirne božične praznike in srečno novo leto!

Pazite nase in ostanite zdravi.

 

 

Oglejte si tudi